Chefs For Change koostööprojektis tulevad kokku Eesti tippkokad, et rääkida taimse toidu olulisusest. Projektiga liitunud kokad lisavad oma menüüsse taimseid valikuid ja laiendavad oma teadmisi taimsest köögist, kuna see on kasulik nii meie kõigi tervisele kui ka keskkonnale.

Chefs For Change saadikud on pärit pea igast maailma nurgast: Ühendkuningriigist, Taist, Brasiiliast, Poolast, Taanist, Tšehhist ja paljudest teistest riikidest. Eestis koordineerib projekti Taimne Teisipäev. Vaata rahvusvahelist veebilehte: www.chefsforchangeinternational.org

Aldur Soosalu

Restorani Kaks Kokka peakokk

Restorani Ö sous-chef

Toitumises on oluline tasakaal ning taimed mängivad olulist rolli selle leidmises.

Tahan näidata inimestele, et taimne toit on põnev. See on nii lai maailm, mida avastada!

Cätlyn Priks

Kokk restoranis Von Krahli Aed

Aasta Kokk 2019

RETSEPT: Nõgese bao

Roman Zaštšerinski

Restorani Mantel ja Korsten kaasomanik ja kaaspeakokk

Restorani Moon kaasomanik ja kaaspeakokk

Restorani Kolm Sibulat kaasomanik ja kaaspeakokk

Osalen projektis Chefs for Change, sest see on hetkel minu jaoks viis, kuidas ma veel saan maailma muuta.

Fresh is Best!!!

Alar Aksalu

Peakokk GOSPA restoranis

Mikk Valtna

Restorani Kolm Tilli tiimiliige

Lettuce Be Happy