Hommikune miso-toortatrapuder

Chefs for Change saadiku ning restorani Kolm Tilli kokk Katrina Randma jagab sinuga oma põnevat hommikusöögi retsepti!

Kahele

  1. Keeda toortatar.
  2. Prae pannil roheline sibul, riivitud ingver ja riivitud küüslauk ning misopasta. Lisa taimne piim ning kuumuta. Lisa keedetud tatar ja kuumuta veel paar minutit.
  3. Teisel pannil prae seened.
  4. Puhasta avokaado, lisa soola, laimimahla ning tee tambiks.
  5. Pane kaussi miso-tatrapuder, peale seened, avokaado. Kaunistuseks lisa koriander ning röstitud seemned.

Head isu!

Roheline sibul30 g
Ingver20 g
Küüslauk15 g
Misopasta25 g
Taimne piim (ilma suhkruta) 150 g (140 ml)
Toortatar150 g
Šampinjonid2 tk (suured)
Avokaado1 tk
Sool, laimimahlMaitsestamiseks
Röstitud seemned, korianderGarneeringuks

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!