Õhuline juustukook erinevate lisanditega on populaarne Ukraina lääneosas.
Kogus: kümnele
VALMISTAMINE:
- Soojenda ahi 160 kraadini.
 - Määri keeksivorm õli või võiga.
 - Mikserda kokku tofu, kookospiim, suhkur, sool, vanilliekstrakt ning laimi koor ja mahl.
 - Vajadusel lisa veel suhkrut, vanilli või laimi.
 - Lisa maisitärklis ja mikserda segu ühtlaseks.
 - Kalla segu vormi ja koputa veidi laual, et saada lahti õhumullidest.
 - Küpseta 40-50 minutit, kuni juustukook on tahenenud.
 - Lase vormis täielikult jahtuda ja aseta 3-4 tunniks kuni üleöö külmkappi.
 - Sulata veevannil šokolaad ja kookosõli, sega.
 - Kalla šokolaadisegu juustukoogile.
 - Pane juustukook veel 10 minutiks külmkappi, et šokolaadisegu taheneks ja serveeri.
 - Kuumuta nuga enne lahti lõikamist, et šokolaadiglasuur ei murduks
 
