Maitsev kook rabarberihooajaks!
VALMISTAMINE:
- Lõika rabarberid kuubikuteks, sega läbi 20 g suhkruga ning pane kõrvale.
- Lisa taimsele piimale valge veini äädikas ja jäta seisma.
- Sega kokku kuivained, välja arvatud suhkur.
- Suuremas kausis vahusta margariin koos 200 g suhkruga. Lisa kuivained ja sega, seejärel vala juurde taimse piima ja äädika segu ning sega ühtlaseks taignaks.
- Kalla taigen rasvainega määritud 24 cm vormi ning lisa tükeldatud rabarberid.
- Pane vorm ahju 180 kraadi juurde küpsema.
- Kui 25 minutit on möödas, tee Tosca kate: sulata margariin, lisa hulka fariinsuhkur ja mandlilaastud. Sega ühtlaseks ja lisa kate koogile.
- Küpseta kooki veel 15-20 minutit. Võta kook ahjust, lase täielikult jahtuda ja naudi!