Lihtne peakapsas karamelliseerub ahjus ning muutub seejuures kergelt magusaks ning krõbedaks. Lisades juurde umamist pakatava ning pähklise miso-tahiini glasuuri, saad lihtsasti valmiva kuid imeliselt maitsva kõrvalroa.
- Eelsoojenda ahi 220 kraadini.
- Lõika peakapsas ühtlasteks sektorites ning sega need õli ja soolaga ahjuplaadil kokku.
- Küpseta kapsaid 20 minutit kuumas ahjus neid poole pealt ümber keerates.
- Valmista glasuur segades kõik koostisained kahvli või vispliga kokku. Glasuur peaks olema vedel nagu pannkoogitainas.
- Võta kapsad ahjust ja nirista neile glasuur peale. Pane natuke glasuuri ka kapsalehtede vahele.
- Küpseta veel 5 minutit ning jälgi hoolega, et glasuur kõrbema ei läheks.
- Serveeri kuumalt meeldiva pearoa kõrvale.