Rabarberiketšup

Mahe suvine kaste grilli kõrvale ja niisama nautimiseks.

  1. Kuumuta poti põhjas oliiviõlis sibul klaasjaks.
  2. Lisa ülejäänud koostisosad ja lase segul tasasel tulel umbes 1h haududa, vajadusel lisa vahepeal vett.
  3. Proovi maitsestust, lisa soovi korral suhkrut, valge veini äädikat või soola.
  4. Võta välja kaneelikoored ja kardemonikuprad. Püreeri ja aseta purki või pudelisse.
  5. Serveeri grilli kõrvale või kasuta lihtsalt ketšupi asemel kastmena.
tükeldatud rabarber1 l
punane sibul1 tk
valge veini äädikas1 dl
palsamiäädikas2 spl
pruun suhkur2 dl
purustatud tomat400 g
sool1 tl
kaneelipulk3 tk
kardemonikupar5 tk
oliiviõli1 spl
purustatud must pipar0.5 tl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!