Sügisese halli ilmaga võitlemiseks sobib väga hästi üks Hawaiilt pärit värvikirev poke kauss. Kindlaid reegleid selle roa valmistamiseks otseselt pole, kokkaja saab teha just endale meelepärase kausi.
- Valmista sushiriis juhendi järgi või vaata juhendit siit.
- Sega kokku tofu marinaadi koostisosad.
- Lõika tofu meelepärasteks kuubikuteks ja pane marinaadi, soovi korral võid seda teha juba eelmisel õhtul.
- Viiluta kurk, porgand, redised ning kapsas ja tükelda avokaado. Kuumuta edamame ube keevas vees 5 minutit ning seejärel kurna.
- Sriracha majoneesiks sega kokku majonees sriracha kaste, natuke sojakastet ja paar tilka seesamiõli.
- Prae vähese õliga tofukuubikud krõbedaks.
- Kausi kokkupanemisel lisa kõigepealt sushiriis, seejärel köögiviljad ja praetud tofu. Maitsesta eelnevalt tehtud marinaadiga ja sriracha majoneesiga, kaunistamiseks võib lisada seesamiseemneid ja värsket koriandrit või võrseid.