Krõbedad köögiviljapannkoogid (Yachaeyeon)

Need koreapärased pannkoogid on köögiviljarohked ning imeliselt krõbedad. Koos soolakas-magusa sojakastmega sobivad need huvitavaks vahepalaks.

  1. Viiluta köögiviljad pikkadeks ribadeks. Sega need kausis kokku 2 tl soolaga, et köögiviljadest vett välja tuleks ning lase neil 5 min seista.
  2. Sega kokku tainas, see peaks olema vedelama pannkoogi taigna paksusega.
  3. Loputa köögiviljad sõelal külma veega, ning sega need tainaga kokku.
  4. Kuumuta mittenakkuval pannil 1 spl õli ning lisa umbes 2 spl jagu tainast. Prae pannkooke mõlemalt poolt 3-4 minutit ja aseta need jahutusrestile.
  5. Sega kokku kaste. Selleks lahusta esimese sammuna soojas vees suhkur ning lisa siis ülejäänud koostisosad.
  6. Serveeri pannkoogid kuumalt, lõika need väiksemateks tükkideks ning naudi koos kastmega.

roheline sibul2 vart
sibul1
Hiina kapsas või peakapsas100 g
porgand1
suvikõrvits150 g
valge redis150 g
sool1 tl
Tainas
nisujahu80 g
maisitärklis3 spl
sool1 tl
Gochugaru tšillipulber2 tl
külm vesi90 ml
Kaste
sojakaste2 spl
riisiäädikas1 spl
suhkur2 tl
Gochugaru tšillipulber1 tl
röstitud seesamiseemned1 tl
soe vesi2 spl

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!