- Lõika kapsale juurika juurest pikk sälk sisse ning rebi see pooleks. Korda sama kapsa poolikutega.
- Aseta kapsatükid suurde kaussi ning kata külma veega. Jäta 1-ks tunniks seisma.
- Kurna kapsas ning raputa iga kapsalehe vahele jämedat soola, et kapsast liigne vedelik välja tuleks. Jäta 4 tunniks seisma.
- Koori valge redis ning lõika see peenikesteks ribadeks. Peenesta köögikombainis sojakaste mugulsibul, õun, gochugaru pulber, suhkur, sool, punane tšilli, ingverijuur ja küüslauk pastaks. Lõika murulauk ja roheline sibul 5 cm pikkusteks juppideks. Sega köögiviljad pastaga kokku.
- Loputa kapsalt sool külma veega ning lõika ära 3 cm juureosast. Aseta suurde kaussi ja määri iga kapsalehe vahele maitsesegu.
- Aseta kogu kapsas ning maitsesegu steriliseeritud kaanega suletavasse purki ning suru kapsas võimalikult tihkelt purgi põhja, et lehtede vahele õhumulle ei jääks.
- Sulge purk puhta kaanega ning jäta see vähemalt 36 h pimedasse toanurka hapnema. Pärast pane kimchi mõneks päevaks külmkappi järelhapnema. Kimchi peaks peale purgi avamist säilima külmkapis kuni 4 kuud.