Indiapärane salat vürtsika tofuga

Maitsekas indiapärane salat koos krõbeda ja vürtsika tofuga, kõrval papadums. Maitsev ja kiire lõuna Santa Maria poolt!

Kogus: 4

  1. Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks. 
  2. Võta taldrik ja sega seal maitseainesegu ja maisitärklis. Lisa kuubikuteks hakitud tofu sinna juurde ja kata tofu seguga. 
  3. Kuumuta õli pannil ja prae tofut keskmisel kuumusel umbes 2 minutit igalt küljelt.
  4. Sega väikses kausis oliivõli soola ja pigistatud sidrunimahlaga.
  5. Haki jämedalt rooma salat ja lõika kuubikuteks avokaado, mango, tomat ja kurk. Haki punane sibul.
  6. Sega kõik salatikausis ja peale vala oliivõlikastet. Lisa juurde mint ja granaatõunaseemned.
  7. Kuumuta papadumsid vastavalt pakil olevale instruktsioonile. Kui valmis, siis purusta need väiksemateks tükkideks ja lisa salatile. Kõige viimaseks lisa eelnevalt praetud tofu ja serveeri koos ülejäänud papadumsidega.

Retsept ja pilt: Santa Maria

Tofu:
naturaalne tofu270 g
Santa Maria Garam Masala maitseainesegu1 pakk
maisitärklis50 ml
õli2 spl
Salat:
oliiviõli2 spl
Santa Maria sool1 tl
sidruni mahl1
rooma salat1 pott
avokaado2
mango1
tomat2
kurk1
punane sibul1
münt1 pott
granaatõun1
papadums1 pakk

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!