Maitsekas indiapärane salat koos krõbeda ja vürtsika tofuga, kõrval papadums. Maitsev ja kiire lõuna Santa Maria poolt!
Kogus: 4
- Lõika tofu umbes 2 cm kuubikuteks.
- Võta taldrik ja sega seal maitseainesegu ja maisitärklis. Lisa kuubikuteks hakitud tofu sinna juurde ja kata tofu seguga.
- Kuumuta õli pannil ja prae tofut keskmisel kuumusel umbes 2 minutit igalt küljelt.
- Sega väikses kausis oliivõli soola ja pigistatud sidrunimahlaga.
- Haki jämedalt rooma salat ja lõika kuubikuteks avokaado, mango, tomat ja kurk. Haki punane sibul.
- Sega kõik salatikausis ja peale vala oliivõlikastet. Lisa juurde mint ja granaatõunaseemned.
- Kuumuta papadumsid vastavalt pakil olevale instruktsioonile. Kui valmis, siis purusta need väiksemateks tükkideks ja lisa salatile. Kõige viimaseks lisa eelnevalt praetud tofu ja serveeri koos ülejäänud papadumsidega.
Retsept ja pilt: Santa Maria