Arbuusi-feta salat

Värske krõmps arbuus koos soolaka taimse feta ning krehvtisel rukolapadjal on põnev kooslus, mis paneb iga suvise peolaua särama.

Kogus 4-le

  1. Pese rukola ning kuivata korralikult.
  2. Viiluta punane sibul ja kurk õhukesteks poolkuu-kujulisteks tükkideks, poolita kirsstomatid ning haki arbuus ning feta kuubikuteks. Haki ka kapparid väiksemateks tükkideks. Keera mündilehed rulli ning viiluta peenelt.
  3. Sega suure kausi põhjas kokku salatikaste, lisa ülejäänud hakitud koostisosad ja rukola ning sega ettevaatlikult kokku.
  4. Serveeri grilli kõrvale ning naudi!
arbuus (tükeldatud)200 g
pikk kurk1/2
kirsstomat 80 g
punane sibul1/4
rukola150 g
marineeritud kapparid2 spl
taimne feta (nt Violife)1 pakk
Salatikaste
neitsioliiviõli2 spl
värske münt10 lehte
sidrunimahl2 spl
palsamiäädikas1 spl
sool ja piparmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!