Kartulisalat viineriga

Toome Sinuni ühe mõnusa ja lihtsa retsepti, mis sobib lauale nii argi- kui ka pidupäevadeks.

VALMISTAMINE:

  1. Keeda kartulid ja porgandid ning lase neil täielikult maha jahtuda.
  2. Tükelda kartulid ja porgandid väikesteks kuubikuteks, sama tee ka hapukurgiga. Haki sibul.
  3. Tükelda kuubikuteks ka suitsutofu ja taimsed viinerid.
  4. Pane kõik hakitud köögiviljad kaussi, lisa suitsutofu ja viinerid. Lisa soovi korral ka herned ja/või õunakuubikud.
  5. Lisa taimne hapukoor ja majonees. Sega korralikult läbi.
  6. Maitsesta salat soola ja pipra. Haki till ja roheline sibul ning lisa salatile. Sega uuesti korralikult läbi.
  7. Enne salati serveerimist soovitame hoida salatit umbes tunnikese külmas.
kartul6
porgand2
hapukurk2-3
sibul1/2
suitsutofu100g
taimne viiner 4-5
taimne hapukooru 400g
taimne majonees3 spl
konservhernedsoovi korral 3/4 tassi
õun soovi korral 1
roheline sibulpeotäis
tillpeotäis
sool, piparmaitse järgi

Et midagi ei jääks kahe silma vahele!